آموزشی 2 (آیا تلفن های هوشمند در تصمیم گیری ما موثر هستند؟)

ساخت وبلاگ

چندی پیش در وب سایت ترجمان یک مطلب درمورد این آیا تلفن های هوشمند در ارزش های اخلاقی ما موثر هستند یا نه؟ مطلبی نوشته شده بود که در آن با توجه به تحقیقات به این مسئله پرداخته بودند. قبل از آن باید بگویم که انسان از هرچیزی که در اطراف او اتفاق می افتد تاثیر میپذیرد همانطور که توانسته زبان خود را با توجه به طبیعت و صدای حیوانات و خش خش برگ های درختان توسعه دهد، هر چه که در اطراف او اتفاق می افتد باعث میشود که زندگی او دگرگون شود. شاید دگرگون شدن کلمه بسیار با اغراقی باشد اما میتوان گفت که میتواند تاثیری چه کوچک چه بزرگ در زندگیش داشته باشد. همانطور که این روزها میبینیم که شبکه های اجتماعی چگونه زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده اند و بسیاری از مردم از آن ها تاثیر پذیرفته اند. یکی از نشانه های و اتفاق هایی که همین اخیر افتاده بود همین انتخابات امسال ریاست جمهوری بود که در شبکه های مجازی حجم عظیمی از تاثیر را بر روی مخاطبین و افراد رای دهنده داشتند. در بسیاری از کشور ها برای محصول و یا چیزهای دیگری که میخواهند به بازار عرضه کنند یا میخواهند میزان محبوبیت آن را بالا ببرند از شبکه های اجتماعی استفاده میکنند. افزایش استفاده از شبکه های مجازی این روزها آن قدر زیاد شده است که شبکه های تلوزیونی برای اینکه بتوانند مخاطبین خود را افزایش دهند برنامه ویژه ای برای شبکه های مجازی دارند از جمله ساخت صفحه اختصاصی برای سریال مورد نظر یا شبکه و ساخت تیزرهای مخصوص این سریال ها با توجه به مدت زمانی که برنامه به آن ها اجازه میدهد آن را آپلود کند. حتی این شبکه های مجازی با گذشت زمان میتواند در سلیقه های افراد در نوع پوشش یا چیزهای دیگر تاثیر بسزایی داشته باشد.

در مطلبی که چندی پیش خواندم درمورد تصمیم گیری مردمی که با تلفن هوشمند ارتباط دارند تحقیق کرده بودند و نشان داده بودند که مردمی که از تلفن همراه خود استفاده میکنند با توجه به شکل خاص گوشی هوشمند که میتواند شامل کوچک بودن یا در دسترس بودن فرد است نحوه تصمیم گیری او هم متفاوت باشد. در آزمایشی که انجام داده بودند مردمی که از کامپیوتر استفاده میکنند در تصمیم گیری خود ارزش های دیگری را مد نظر قرار میدهند اما مردمی که از گوشی هوشمند استفاده میکنند تصمیم ها سودگرانه میگیرند و هر طرف که منفعت آن ها باشد انتخاب میکنند.

اما واقعا باید گفت که آیا با پیشرفت علم و دانش آیا ما هم نسبت به کارهای که میکنیم تغییر میکنیم؟ جوابی که من به این سوال میدهم "نه!" است چرا که هر چه علم سریع تر پیشرفت میکند ما از آن عقب تر می افتیم، این روزها دیگر در کشور ما کمتر مردم و کاربران اینترنتی سر به وبسایت ها میزنند و برنامه هایی که اکثرا آنها کار میکنند محدود به شبکه های ارتباطی مجازی هستند که باید گفت حجم مطالب بیهوده در این شبکه ها آنقدر زیاد است که برای اشخاصی که به دنبال راه های بسیار خوب برای استفاده از وقت هستند اصلا نمیتواند منبع خوبی برای گذراندن وقت خود باشند. یکی از مشکلاتی که این شبکه های به وجود می آورند باورهای غلطی است که در بین مردم رواج میدهند یا دروغ های بی پایه ایست که در این شبکه های گسترش میابد. یکی از مثال های آن که چندی پیش بسیار مورد بحث قرار گرفت تصویری از پنج کودک روی جلد کتاب کمک درسی در خارج بود که همان کتاب را در دست گرفته بودند و کاربران بروی اینکه آیا این کودکان هم از این کتاب استفاده کرده اند یا نه بحث میکردند که واقعا مسئله زیاد مهمی نبود.
اما در کنار این حجم از مطالب در فضای مجازی هنوز مطالب بسیار مفیدی هستند که میتوان از آنها در زندگی روزمره خود استفاده کرد، مطالبی که در این روزهایی که رشد تکنولوژی سریع است میتوان با استفاده از آنها تعادل زندگی واقعی خود و دنیای مجازی را حفظ کرد.


برچسب‌ها: دست نوشته, آموزشی, گوشی های هوشمند و تصمیم گیری, گوشی های هوشمند, فضای مجازی
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و نهم خرداد ۱۳۹۶ساعت 11:38 توسط پوریا |
زندگی ساده پوریا...
ما را در سایت زندگی ساده پوریا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : deltangi-pandao بازدید : 175 تاريخ : يکشنبه 4 تير 1396 ساعت: 16:26